• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Levering

Levering is enkel mogelijk na betaling aan Koverim Nv.

Transport

Alle pakketjes worden dagelijks opgehaald en verstuurd door Bpost, onze vaste partner voor verzendingen.
De geschatte leveringstijd binnen België bedraagt één tot twee werkdagen na verzending en twee tot zeven werkdagen na verzending binnen Europa.
Binnen België bedraagt de kost per verzending 7,15 euro, verzendingen vanaf 35 euro zijn gratis.
Voor zendingen naar Nederland bedraagt de kost per verzending 8 euro, verzendingen vanaf 40 euro zijn gratis.

Indien er toch een probleem zou optreden met uw verzending, contacteer ons [email protected]

Retour

Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of als retour naar ons terug te sturen.

Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum. Als u een bestelling heeft geplaatst waarbij de producten in verschillende termijnen geleverd worden, verstrijkt de termijn 14 dagen na de dag waarop u de laatste levering ontvangen hebt.

Indien mogelijk, vergezeld door een melding via e-mail naar [email protected] en dan zijn wij op de hoogte van uw retour en doen wij het nodige om dit zo snel mogelijk af te handelen. Bij kwaliteitsklachten kan je ook altijd jouw vragen mailen naar [email protected] en helpen we u graag verder!

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze winkel of tegen betaling zelf terugsturen naar Koffie De Vlijt, Gallifortlei 273-275, 2100 Deurne (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen 14 dagen teruggestort. Is er schade of zijn de artikelen meer gebruikt dan nodig om ze uit te proberen? Dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de karakteristieken vast te stellen en de goede werking van de goederen na te gaan.

Producten die kunnen bederven of die op maat van de klant gemaakt worden, vallen onder de uitzonderingen voor de wet op het herroepingsrecht en mogen niet geretourneerd worden.

Levering

Producten worden enkel geleverd in de landen waarvoor de website de levering toestaat. De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen het tijdstip dat in de individuele orderbevestiging is doorgegeven. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Behoudens andersluidend beding omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.
De koper is verantwoordelijk voor alle bijkomende taxen en heffingen. Koverim Nv kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor alle vergoedingen die worden gehoffen door een derde partij.

Overmacht

Wij zijn niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen productieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.